R&H Flyt leverer altid med egen vognmand

Vi leverer på hele Sjælland og øer – ønsker du levering andre steder så kontakt os på tlf. 50 40 00 20, eller via vores kontaktformular.

Indtast dit søgeord

Gode råd og praktiske tips

Lejflyttekasser.dk har samlet nogle tips til en vellykket flytteproces. Rådene kommer fra erfarne flyttefolk.

Pakning og mærkning

Det er en god idé at pakke værelse for værelse ned. Sørg for at mærke kasserne med indhold og navnet på det værelse i den nye bolig, hvor kasserne skal placeres. Giv eventuelt hvert enkelt værelse i det nye hus et nummer – det får flytningen til at flyde langt bedre.

Elektronik og hvidevarer

Hvis det er muligt, så anvend altid originalindpakningen til elektroniske apparater, computere og fladskærme. Sørg desuden for at fylde kasserne op med avispapir, indpakningspapir eller tæpper.

Du kan selv koble vaskemaskinen fra og til, men husk at lade overskudsvandet løbe fra. Husk endvidere at sætte tromlen fast med transportbøjler for at undgå beskadigelser.

Service og skrøbelige ting

Det kræver stor forsigtighed at pakke service ned. Mesterflyt har syrefrit silkepapir til indpakning af dit service, så du undgår efterfølgende opvask. Rul sølvtøj ind i silkepapir, og svøb skrøbelige ting ind. Nogle genstande kan måske pakkes sammen med dit sengelinned. Klæb store mærker på kasserne (med FORSIGTIG, GLAS), så man lægger mærke til dem.

Tungt service (som fx tallerkener) skal nederst i kassen. Tallerkener, fade m.m. skal pakkes med papir i bunden af kassen og rundt om genstandene. Tallerkener og fade skal altid stilles på højkant i kassen. Sæt meget skrøbelige glas (fx vinglas) og flasker ret op i kassen.

Det kan anbefales at lade Mesterflyt pakke porcelænet ned for sikker flytning.

Tunge ting

Det er ikke klogt at placere mange tunge ting sammen (fx bøger) i én kasse. Brug bøgerne som underlag og læg lettere ting oveni til opfyldning. Bøger skal pakkes liggende, da ryggene ellers nemt beskadiges. Gør ikke kasserne for tunge, det letter flytningen og mindsker chancen for beskadigelser. Kassen skal så vidt muligt pakkes helt op til kanten, så det undgås, at kassen synker sammen under transport.

Tøj og tæpper

Tøj skal også pakkes i flyttekasser, da det er nemmere for flyttemanden at håndtere. Bøjletøj kan hænges op i garderobebokse, som du typisk kan låne af flyttefirmaet. Således kan tøjet transporteres uden at krølle. Bøj ikke tæpper sammen men rul dem sammen for at undgå skader.

Gardiner og lamper

Gardiner tages ned fra stængerne og lægges i kasser. Tag lamper ud af stikkene og stil lampeskærmene, så de står lodret op i kassen. Vær ekstra forsigtig med indpakningen af disse ting. Har du prisma eller anden form for stor lysekrone, kan det anbefales at få flyttefirmaet til at pakke det i nogle specialkasser, der er lavet til formålet.

Ure og malerier

Sørg for at sætte pendulet fast i kassen på ure. Lad fagfolk fra flyttefirmaet pakke store ure (standure), ligesom du bør lade dine flyttefolk håndtere spejle og malerier. Det sikrer dig den bedste beskyttelse under transporten.

Potteplanter og kolonialvarer

Afhængigt af afstanden, der skal flyttes til, kan man tage potteplanter med. Små potteplanter sættes sammen i en kasse, store potteplanter tager flyttefolkene sig af. Kolonialvarer, rengøringsmidler, mv. skal pakkes i kraftige plastposer inden de pakkes i kasserne.

Værdigenstande

Efterlad ikke nøgler i skriveborde, da de nemt kan blive væk. Sørg for, at du har nøgler, penge og andre værdier i din håndbagage. Det samme gælder naturligvis også for smykker og vigtige papirer.

Andre genstande af værdi er fx værktøj. Hold det for sig, så du hurtigt kan starte i det nye hjem.
Det er en god ide at spørge om du kan leje flyttekasser af flyttemanden, både almindelige kasser, men også hvis du har meget bøjletøj kan et G-skab med fordel lånes.