R&H Flyt leverer altid med egen vognmand

Vi leverer på hele Sjælland og øer – ønsker du levering andre steder så kontakt os på tlf. 50 40 00 20, eller via vores kontaktformular.

Indtast dit søgeord

 

 

Salgs- og leveringsbetingelser

Generelle oplysninger

R&H Flyt

CVR nr. 40 40 44 14

Ordrup Gade 12

4060 Kirke Saaby

henning@rh-flyt.dk

Tlf. 50 4000 20

Betaling

www.lejflyttekasser.dk kan der betales med:

Dankort, Visa, MasterCard, og MobilePay

Der er forbundet et kortgebyr med brug af de forskellige betalingsmuligheder. Gebyret, for at benytte de respektive betalingskort og -måder, er oplyst i parentesen.

Beløbet hæves først på dit kort, når varerne sendes fra www.lejflyttekasser.dk. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.

Levering

For at få din vare leveret skal du betale fragt. Fragten afhænger af pakkens vægt og størrelse.

Herunder kan du se, hvad din forsendelse koster:

Levering kr. 250,00 DKK inkl. moms

Afhentning kr. 250,00 DKK inkl. moms

Levering sker med lokal fragtmand. Leveringstiden er 1-3 dage på Sjælland.

Fortrydelsesret

 1. Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler på www.Lejflyttekasser.dk
 2. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du:
  1. Har modtaget din vare
  2. Får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis
  3. Får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om levering af en vare, der består af flere partier eller dele´
  4. Fra den første vare i fysisk besiddelse når det drejer sig om aftaler om regelmæssig levering af varer over en bestemt periode
 3. Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved mail til: henning@rh-flyt.dk I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.
 4. Udgifter til tilbagelevering af ordren afholdes er kunden. En afhentning koster 200,00 DKK inkl. moms
 5. Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

 1. Udgifterne for returnering forventes højst at beløbe sig til ca. kr.500,-

 

Varer undtaget fortrydelsesretten

Følgende varetyper er undtaget fortrydelsesretten

 1.  Lejet udstyr.

 

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og aflevere den personligt på nedenstående adresse.

Ordrup gade 12

4060 Kirke Saaby

Hvad skal jeg sende med tilbage?

Du skal sende de bestilte varer retur sammen med en vedlagt kopi af ordrebekræftelsen.

Reklamationsret

Købelovens mange regler kan finde anvendelse på varekøb.

Når du handler på www.Lejflyttekasser.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Hvor hurtigt skal jeg reklamere?

Du skal reklamere indenfor 7 dage efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer indenfor to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Vi refunderer rimelige fragtomkostninger

Er reklamationen berettiget refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger.

Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med os på www.Lejflyttekasser.dk, har vi brug for følgende oplysninger:

Navn

Adresse

Telefonnummer

E-mail adresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos R&H Flyt og opbevares i op til 6 måneder, eller indtil de ikke længere har relevans for at kunne udføre din ordre. Herefter slettes oplysningerne.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Kun Direktøren og bogholderiet for R&H Flyt har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Den dataansvarlige på www.Lejflyttekasser.dk er Ejer Henning Petersen

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret.

Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Oplysninger afgivet til www.Lejflyttekasser.dk videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Ved tilmelding til nyhedsbrev registrerer vi din e-mail adresse. E-mail adressen videregives ikke til andre.

Som registreret hos R&H Flyt har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til R&H Flyt via e-mail henning@rh-flyt.dk.

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til henning@rh-flyt.dk Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt. http://www.forbrug.dk/