Mesterflyt leverer altid med egen vognmand
Vi leverer på hele Sjælland + øer – ønsker du levering andre steder så kontakt os på tlf. 61 700 750, eller via vores kontaktformular.
Kategorier
Lej en flyttemand

Gode råd og praktiske tips

Lejflyttekasser.dk har samlet nogle tips til en vellykket flytteproces. Rådene kommer fra erfarne flyttefolk.

Pakning og mærkning

Det er en god idé at pakke ned værelsesvist. Sørg for at mærke kasserne med indhold og navnet på det værelse i den nye bolig, som kassen hører hjemme i. Giv eventuelt hvert enkelt værelse i det nye hus et nummer – det får flytningen til at flyde langt bedre. Hvis du vil, kan du også lave en udførlig liste over hver enkelt kasses indhold. Det tager naturligvis længere tid, men så kan du også hurtigt finde det, du søger.

Elektronik og hvidevarer

Hvis det er muligt, så anvend altid originalindpakningen til elektroniske apparater, computere og fladskærme. Sørg desuden for at fylde kasserne op med avispapir, indpakningspapir eller tæpper.

Du kan selv koble vaskemaskinen fra og til, men husk at lade overskudsvandet løbe fra. Husk endvidere at sætte tromlen fast med transportbøjlerne for at undgå beskadigelser.

Husk at afrime dit køleskab og tape døren fast. Det er desuden vigtigt, at køleskabet står ret op under transporten. Sæt din fryser til højeste frysetilstand natten til flyttedagen, og isoler den under flytningen med tæpper. (Eller endnu bedre: Spis fryserens indhold inden flytning ;-)

Service og skrøbelige ting

Det kræver stor forsigtighed at pakke service ned. Din flyttemand har specialpapir til korrekt indpakning af dit service. Rul sølvtøj ind i silkepapir og svøb skrøbelige ting ind. Nogle genstande kan måske pakkes sammen med dit sengelinned. Klæb store mærker på kasserne (med FORSIGTIG, GLAS), så man lægger mærke til dem.

Tungere ting (som fx tallerkener) skal nederst i kassen. Tallerkener, fade mv. skal pakkes med papir i bunden af kassen og rundt om genstandene. Tallerkener og fade skal stilles på højkant i kassen. Sæt meget skrøbelige glas (fx vinglas) og flasker ret op i kassen.

Tunge ting

Det er ikke klogt at placere mange tunge ting sammen (fx bøger) i én kasse. Brug bøgerne som underlag og læg lettere ting oveni til opfyldning. Bøger skal pakkes liggende da ryggene ellers nemt beskadiges. Gør ikke kasserne for tunge og brug mindre kasser til tunge ting. Dette letter flytningen og mindsker chancen for beskadigelser. Kassen skal så vidt muligt pakkes helt op til kanten, da man dermed undgår, at kassen synker sammen under transport.

Tøj og tæpper

Tøj skal også pakkes i flyttekasser, da det er nemmere for flyttemanden at håndtere. Bøjletøj kan hænges op i garderobebokse, som du typisk kan låne af flyttefirmaet. Således kan tøjet transporteres uden at krølle. Bøj ikke tæpper sammen men rul dem sammen for at undgå skader.

Gardiner og lamper

Gardiner tages ned fra stængerne og lægges i kasser. Tag lamper ud af stikkene og stil lampeskærmene, så de står lodret op i kassen. Vær ekstra forsigtig med indpakningen af disse ting. Har du prisma eller anden form for stor lysekrone, kan det anbefales at få flyttefirmaet til at pakke det i nogle specialkasser, der er lavet til formålet.

Ure og malerier

Sørg for at sætte pendulet fast i kassen på ure. Lad fagfolk fra flyttefirmaet pakke store ure (standure), ligesom du bør lade dine flyttefolk håndtere spejle og malerier. Det sikrer dig den bedste beskyttelse under transporten.

Potteplanter og kolonialvarer

Afhængigt af afstanden, der skal flyttes til, kan man tage potteplanter med. Små potteplanter sættes sammen i en kasse, store potteplanter tager flyttefolkene sig af. Kolonialvarer, rengøringsmidler, mv. skal pakkes i kraftige plastposer inden de pakkes i kasserne.

Værdigenstande

Efterlad ikke nøgler i skriveborde, da de nemt kan blive væk. Sørg for, at du har nøgler, penge og andre værdier i din håndbagage. Det samme gælder naturligvis også for smykker og vigtige papirer.

Andre genstande af værdi er fx værktøj. Hold det for sig, så du hurtigt kan starte i det nye hjem.
Det er en god ide at spørge om du kan leje flyttekasser af flyttemanden, både almindelige kasser, men også hvis du har meget bøjletøj kan et G-skab med fordel lånes.


Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort

Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 61 700 750

Send os en e-mail